Produkty pro voskovaný povrch chrání před korozi (3)

Pražená pohanka Polska - Pražená pohanka

Pražená pohanka Polska - Pražená pohanka

Kroupy pohankové vznikají z loupaných semen pohanky obecné. Zrna pražené pohankové kaše mají charakteristický tmavě hnědý odstín, který je výsledkem tepelného zpracování. Pražená pohanková kaše je méně hodnotná než nepražená, ale má výraznější chuť. Pohanková kaše je cenným zdrojem živin a výživových látek. Zvláštní význam mají bílkoviny, polyfenoly, polysacharidy a minerální látky. Pohanka se vyznačuje vysokým obsahem minerálních látek, jako je draslík, hořčík, železo a vitamíny. Může být samostatným jídlem, přílohou k masu nebo zelenině, nebo může být základem oběda či večeře. Pražená pohanková kaše a pražená pohanková kaše znamenají to samé. Obě kaše jsou podrobeny tepelnému zpracování.
Prémiový prášek z hovězího jater (potravinářská kvalita)

Prémiový prášek z hovězího jater (potravinářská kvalita)

Byli jsme opakovaně dotazováni na čistý prášek z hovězího jater, už se ptejte dál. Znovu jsme našli další produkt prémiové kvality. Tento 100% čistý prášek z hovězího jater je skvělým doplňkem do jakéhokoli návnady, skvělý pro prakticky jakoukoli aplikaci návnady. Tento vysoce atraktivní/rozpustný prášek z jater má ohromujících 67% obsah bílkovin spolu s vynikající palatabilitou a nutričními vlastnostmi, a proto se používá v průmyslu rybářských návnad/krmiv, jak si pamatujeme, rozhodně to není něco, co byste měli minout, zvláště během chladnějších měsíců. Doporučená úroveň zahrnutí je až 100g na kg základní směsi, v závislosti na dalších rozpustných látkách používaných ve vaší směsi. Skvělý produkt pro široké spektrum použití, užitečný pro aplikace krmiv/ spod/stick/base/pellet směsi atd. Vlhkost 5% Bílkoviny 67% Popel 6% Tuk 20%
Mrazem sušená Aronie

Mrazem sušená Aronie

Produkt je k dispozici ve formě celého ovoce a prášku.